WELKOM!

Kadoatelier Linda is nu ruim 7 jaar bezig en heeft zich de laatste tijd gespecialiseerd in het geven van creatieve workshops en de verkoop van kadootjes (zeep, geurtjes en op aanvraag zelfgemaakte artikelen)


Mijn naam is Linda Jansen. Ik ben getrouwd met Rob, moeder van Maureen en Wouter en ik werk in het dagelijks leven op afdeling personeelszaken bij een groot schoonmaakbedrijf. 

Al jaren had ik de wens een eigen bedrijfje te beginnen. Mijn hobby heb ik gecombineerd met mijn wens en zo is Kadoatelier Linda ontstaan.

Sinds een aantal jaren beschik ik over een eigen atelierruimte in onze tuin, waar ik workshops geef. Een aantal malen per maand is deze ruimte gevuld met gezellige dames en dit geeft mij veel energie! Ik ben altijd met een nieuwe activiteit in ontwikkeling en probeer geregeld te vernieuwen in het aanbod.

Je kunt bij Kadoatelier Linda terecht voor:

-workshops 

-personeelsfeestjes, vrijgezellenfeestjes etc. ook voor grote groepen tot 100 personen

- (namaak) geurtjes

- knutselpakketjes, kinderverjaardagskadootjes, losse hobbymaterialen zoals decopatchpapier, lijm, kwasten, zeep per kilo om thuis te maken etc.


Kijk gerust verder en ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat in het gastenboek met een eventuele tip, vraag, opmerking of zomaar iets!